top of page

Team HelseHest

Nadja_HelseHest.png
Astrid Profilbilde_edited.jpg

Nadja har et brennende engasjement for hestesporten.  En sport hun har vært aktivt involvert med i snart 40 år. Hun konkurrerer i Sprang og Dressur, med fokus på sprang.  I dag konkurrerer hun aktivt med sin franske vallak, Fashion Jenny.  

Nadja startet HelseHest fordi hun savnet et sted hvor amatørryttere og erfarne ryttere kunne søke informasjon og gode produkter for sine hester.  Hvor rytteren kan få sine spørsmål besvart, og finne gode produkter som kan hjelpe hesten i hverdagen. Nadja søker kontinuerlig å forbedre HelseHest og ønsker å høre fra Heste Norge.  Hva kan vi gjøre for deg.    

Astrid er en 23 år gammel masterstudent som studerer "Sosiale medier og mobilmarkedsføring" ved Pace University i New York City. Hun har kunnskap innen strategi, markedsføring, segmentering, og storytelling i reklame. Ved siden av sine profesjonelle ambisjoner, har hun en livslang lidenskap for hester. Astrid vokste opp i en familie involvert i hestekjøring. Selv konkurrerte hun i sprangridning Nå har hun og familien skiftet fokus til avl av spranghester. Denne lidenskapen fortsetter å være en integrert del av livet hennes.  Astrid er ansvarlig for markedsføring i tillegg til å bistå med alt som går med i å drive en nettbutikk.

Våre Rådgivere

Vi har etablert et samarbeid med flere profiler i Norsk Hestesport. For å sikre at du får de produktene som fungerer best til din hest, tar vi kun inn produkter som vi selv har god erfaring med og som våre rådgivere anbefaler. Møt noen av dem her.

bottom of page