top of page

Spent hest? Hest med nerver? Fluer i hodet? Prøv Cool It

Oppdatert: 20. des. 2023

I dagens blogg tar vi for oss Cool It », et produkt som er blitt et utrolig populært tilskudd som mange sverger til.

«Cool It» er et naturlig fôrtilskudd som er laget for å fremme avslappede og oppmerksomme hester. Det kombinerer den viktige aminosyren L. Tryptophan med de ekstra fordelene av vitamin E og B1, noe som gjør det til et utmerket valg for hester som er stressede, nervøse eller spente.

Produktet er enkelt å bruke. Det anbefales å blande det inn i den normale mengden av fôr. For hester som skal delta i konkurranser eller står overfor andre kilder som kan lede til stress, så anbefales det å gi hesten en 50g pose hver dag i 3 til 4 dager i forveien. For en hest som normalt er spent, nervøs eller blir lett stresset gir en tilskuddet daglig som vedlikehold. Da gir en hesten 1/2 pose, det vil si 25g daglig.

Er du i en knipe så leveres Cool It og som en paste som brukes rett før en konkurranse, transport eller ved andre anledninger hvor hesten har en tendens til å bli spent eller stresset.


Vår ambassadør Inger Cornelia sverger til Hun bruker det på sin flotte 8 årige sprang og dressurhest Twinkle, som har hatt en tendens til å være noe spent under trening og reise til nye steder.


Etter hun begynte å gi «Cool It til Twinkle, har hun sett en betydelig forbedring i Twinkle sin generelle oppførsel. Hun er mye roligere på banen uten å miste fokus og sprang. Det gjør at de sammen yter bedre og de får en bedre opplevelse på trening, tur og reise.

Jeg vil absolutt anbefale «Cool It» til hesteiere som leter etter et naturlig og effektivt tilskudd som fremmer hestens helse og velvære og gjør dem roligere og mer fokuserte. Jeg ser at produktet virker og våre kunder er strålende fornøyde. Om din hest er nervøs, varm eller spent, kan dette tilleggsfôret være til stor nytte, og jeg vil virkelig anbefale å prøve det ut.


NadjaTa gjerne kontakt om du har spørsmål eller kommentarer.Comments


bottom of page