top of page

Optimaliser Hestens Fordøyelse: Kraften av Pre- og Probiotika med Transvite Excel og Gut Balancer
I denne månedens blogg dykker vi ned i verdenen av pre- og probiotika; deres viktige roller, optimale bruksområder, og hvordan de fungerer for å fremme hestens fordøyelseshelse. Disse kosttilskuddene er avgjørende for å opprettholde en sunn mikrobepopulasjon i hestens bakre tarm, som er nøkkelen til effektiv fiberfordøyelse og næringsopptak.


Når vi ser på hvordan vi kan støtte og forbedre hestens fordøyelse, er det viktig å vurdere produkter som Transvite Excel og Transvite Gut Balancer. Disse tilskuddene representerer avanserte løsninger for fordøyelseshelsen, ved å kombinere fordelene med både pre- og probiotika for å støtte en sunn tarmflora.


Transvite Excel tilbyr en kraftig blanding av pre- og probiotika i høyere doser for optimal støtte av fordøyelsessystemet, spesielt under perioder med økt stress, diettoverganger, eller etter fordøyelsesforstyrrelser. Dette produktet er spesielt utviklet for å bidra til rask gjenoppretting og opprettholdelse av en sunn mikroflora, noe som er essensielt for optimal næringsopptak og generell helse.Transvite Gut Balancer, på sin side, tilbyr en balansert blanding av pre- og probiotika for daglig vedlikehold av fordøyelseshelsen. Dette tilskuddet er ideelt for å støtte en sunn mikrobiell balanse over tid, og er spesielt nyttig for hester som kan være utsatt for fordøyelsesforstyrrelser. Med sin omhyggelig formulerte kombinasjon bidrar Transvite Gut Balancer til å skape et gunstig miljø i bakre tarm som fremmer effektiv fiberfordøyelse og støtter generell velferd.For hester som har opplevd en fordøyelsesforstyrrelse eller som gjennomgår stressende perioder, kan en god startdose være 1x10^9 til 1x10^11 kolonidannende enheter (cfu) per 50 kg kroppsvekt per dag. For Transvite Excel og Transvite Gut Balancer, vil dette tilsvare omtrent en måleskje (inkludert i produktet) per 50 kg kroppsvekt daglig, men det er viktig å justere doseringen basert på individuelle behov og under veiledning fra en veterinær eller ernæringsekspert.


Det er viktig å merke seg at enhver endring i hestens fôrregime bør foretas gradvis for å tillate mikrobiell tilpasning og minimere risikoen for fordøyelsesforstyrrelser. Tilskudd som Transvite Excel og Transvite Gut Balancer tilbyr verdifull støtte i dette aspektet og representerer et viktig tillegg til ernæringsregimet for hesteeiere som er opptatt av å opprettholde optimal helse og ytelse hos sine hester.


Utforsk vår seksjon for fordøyelse og tarmernæring på HelseHest.no for å lære mer om vårt utvalg av Transvite-produkter og andre pre- og probiotiske løsninger som kan bidra til å sikre din hests best mulige fordøyelseshelse.

101 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page