top of page

EQUINE OAP: Et Skreddersydd Tilskudd for Eldre Hester

Oppdatert: 15. des. 2023

Opplever du at din eldre hest sliter med sykdommer og generell dårligere helse? Eldre hester står ofte overfor utfordringer som overvekt, forfangenhet, og andre helseproblemer. Hos Helsehest forstår vi viktigheten av å tilby skreddersydde tilskudd for hester i ulike livsfaser, og vårt EQUINE OAP er spesielt utviklet for å imøtekomme behovene til eldre hester og de spesifikke problemene de kan møte.


Hva er EQUINE OAP

EQUINE OAP er et banebrytende tilskudd, nøye utviklet for å imøtekomme de varierte behovene til hester gjennom ulike livsfaser. Equine OAP inneholder en blanding av nøye utvalgte ingredienser, hver med en avgjørende rolle i å fremme fordøyelseshelse, leddfunksjon, immunstyrke og mer. Enten du har en eldre hest med spesifikke utfordringer eller en yngre hest som trenger et allsidig tilskudd


Tilbakemelding

Jeg kjøpte opprinnelig dette for min 24 år gamle hoppe, da det ble anbefalt at hun trengte ekstra kalsium på grunn av tannproblemer. Imidlertid har hele bevegelsesmønsteret hennes endret seg fullstendig. Hun er mye mer fremoverlent og elsker bare livet.


Ingredienser for fordøyelsen

Mange hester opplever utfordringer knyttet til dårlig fordøyelse og økt følsomhet ovenfor høy, noe som kan resultere i uønsket vekttap. EQUINE OAP unike formel inkluderer probiotikumet Saccharomyces Cerevisiae og prebiotika Fructo-oligosakkarider, som samarbeider for å opprettholde en balansert tarmflora. Dette ikke b

are forbedrer næringsopptaket, men styrker også immunforsvaret, og gir en helhetlig støtte for trivselen til eldre hester.


støtter opp mobilitet i ben

En annen viktig ingrediens i EQUINE OAP er kombinasjonen av methyl sulfonyl metan (MSM), mangan og vitamin C. Disse nøkkelingrediensene spiller en avgjørende rolle i å støtte leddene, redusere betennelse og opprettholde smidige bevegelsesrekkevidder. Kalsium, fosfor, magnesium, vitamin C og vitamin D legger ytterligere vekt på å støtte sunn benstruktur for å opprettholde sterke bein.


Tilbakemelding

Jeg bruker dette til min 13 år gamle hest, slik at hun får litt av alt i ett tilskudd. Hun har mange helseproblemer, og jeg har funnet ut at dette virkelig hjelper henne. Hun har leddgikt, har en historie med magesår, og vi prøver å håndtere henne så godt vi kan. Absolutt ikke bare for eldre hester!


Styrker immunforsvaret

Vitamin E og selen, spesielt nødvendig i Norge, bidrar til å opprettholde sunne muskler ved å beskytte dem mot oksidativt stress, støtte reparasjon og opprettholde muskelfunksjon. EQUINE OAP gir også et nødvendig energiløft ved å levere et komplett spekter av B-vitaminer, essensielle for energiproduksjon og generell helse. Samtidig styrker vitamin A, C og sink immunforsvaret, og gir ekstra beskyttelse mot sykdommer for å opprettholde eldre hesters overordnede helse.


Ikke la alderen bli en hindring for din hest. EQUINE OAP gir støtte slik at dere kan fortsette å være aktive i mange år framover. Vi gleder oss til å høre din erfaring med EQUINE OAP, husk å tagg oss så republisere vi dine erfaring og bilder på våre kanaler

153 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page