top of page

møt vår nye ambassadør Cecilie Kristiansen


Vi har gleden av å presentere Cecilie Kristiansen, en 24 år gammel rytter med en dyp kjærlighet for hester og en imponerende karriere innen feltritt. La oss bli bedre kjent med henne.

Cecilie og Charlize har imponert mange feltrittsbanen i år
Cecilie og Charlize har imponert mange denne sesongen


Cecilie's reise med hester begynte i en alder av 11 år på Stovner ridesenter i 2010. Dette var starten på en reise som har utviklet seg til å bli mer enn bare en hobby; det har blitt en livsstil. I dag konkurrerer Cecilie med to fantastiske hester som har blitt hennes stolthet og glede.


Den første av disse hestene er ML Charlize, en dansk varmblod født i 2016. Da Charlize kom til Cecilie i april 2022, var hun en relativt uerfaren unghest. Sammen har de jobbet seg opp fra grunnen av og har nå oppnådd imponerende resultater innen dressur, sprang og feltritt. Charlize elsker fart og spenning, men nekter heller ikke en god dressurøkt.


Den andre hesten Cecilie rir er ML Amazing Grace, som er lillesøsteren til Charlize. Hun ble født i 2018 og viser også stor talent innen feltritt. tross at partnerskapet er nytt så har de allerede fått vist en god figur på stevner og Cecilie har tro på Amazing Grace sin fremtid innen feltrittForberedelser til Konkurranser og Skadeforebygging


Cecilie er nøye med forberedelsene til konkurranser og skadeforebygging, med hensyn til hestene hennes som hun ønsker at skal prestere godt gjennom hele sesongen. Hun tror at variasjon i trening er nøkkelen og gir hestene tid til å hvile og restituere mellom harde treningsøkter. Matrutiner og riktig utstyr som passer hestene er også viktige faktorer for suksess.

ML amazing grace rides av Cecilie på stevne dog treninger
ML amazing grace rides av Cecilie på stevner


Feltritt er en krevende disiplin for hester, og skadeforebygging er avgjørende. Cecilie vektlegger avkjøling av hestens ben etter intense økter og tilførsel av tilstrekkelig væske, spesielt under reise og lange konkurransedager.


Helsehest Ambassadørskap


Cecilie er nylig blitt ambassadør for Helsehest, hvor vi tilbyr produkter og tilskudd for både prestasjons og hobby hest. Hun ser frem til å teste flere produkter fra Equine Products UK.


Cecilie har allerede prøvd noen av produktene, inkludert mane- og hale-detangler samt Selena Vite E, som hun syntes er et kjempegodt allround tilskudd proppet med masse vitaminer. Det er også pengebesparende å ha masse gode vitaminer samlet i et tilskudd med hele 21 næringsstoffer. Som en feltrittrytter, er det spesielt spennende å se at slike produkter nå blir tilgjengelige i Norge.Refleksjon av årets sesong


Denne sesongen har vært spesiell for Cecilie, preget av læring og utvikling. Etter en pause fra hestesporten følte Cecilie seg litt rusten, men hun har sugd til seg kunnskap som en svamp og har taklet sesongen med dedikasjon og entusiasme. Cecilie er takknemlig for muligheten til å ri slike flotte hester fra ML Stutteri. Samtidig ser hun med spenning frem til neste sesong og har allerede satt seg ambisiøse mål med hjelp fra trenere og eier. Hun er en rytter som trives med å sette seg utfordrende mål som gir henne motivasjon og retning.


Cecilie Kristiansen er en inspirasjon for mange og derfor er vi stolte av å kunne samarbeide med henne! følg oss på Instagram for nyheter og oppdateringer av våre ambassadører.
88 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page