top of page

HelseHest Ambassadør Anniken Eide: Vår egen hesteekspert!

Oppdatert: 25. jul. 2023

Vi er stolte av å presentere vår ambassadør Anniken Eide, en av Norges mest dyktige og dedikerte beridere. Med lang erfaring innen hestesporten har Anniken et lidenskapelig forhold til hestene sine, og det skinner tydelig igjennom i hennes arbeid.

Anniken Eide vokste opp på Stabekk i Bærum og startet å ri da hun var tre år gammel. Hest ble fort hennes lidenskap, og valgte derfor å videreutdanne seg som berider. Hun er i dag en av Norges få beriderutdannede ryttere, med utdannelse fra Danmark, der hun fullførte en krevende seksårig utdanning, en utdanning som gjør henne en av de mest skolerte i norsk hestesport.

Etter å ha fullført utdannelsen, ble Anniken igjen i Danmark og jobbet som berider i to år før hun vendte hjem til Norge og etablerte sin egen stall i Lommedalen, kalt Stall Eide. Her driver hun en rideskole og legger til rette for sine oppstallører med en dedikasjon og lidenskap som få andre kan matche.

Anniken har allerede oppnådd mye suksess i hesteverdenen og har mottatt en rekke premier og priser. I januar 2023 fikk hun tildelt Eddie Bulls minnepris, for hennes mange gode sportslige prestasjoner. Hennes unghester gjør seg gjeldende i både sprang og dressur. Hun har syv egne hester hvorav 4 som hun konkurrerer med, og ytterligere syv hester til i trening. I tillegg underviser hun på sin egen stall, hvor de til vanlig har 25 oppstallører og 10 skoleponnier.

Dagen til Anniken starter tidlig, kl. 07:30 og varer til sent på kvelden. Helgene går også med til hestene. Hun er opptatt av å ivareta hestene for å gi dem best mulig forutsetninger. For Anniken er hestene hennes lidenskap, og hun har en unik evne til å forstå og kommunisere med hestene.

Som ambassadør for HelseHest, er Anniken Eide en viktig og respektert talsperson for vårt arbeid med hestehelse. Hun er en sterk forkjemper for å gi hestene de beste forutsetningene for å prestere på sitt beste, og hun er derfor også en sterk tilhenger av å gi hestene tilskudd som kan bidra til å optimalisere helsen deres.

Tilskudd kan være en viktig faktor for å styrke hestenes helse og prestasjoner, spesielt for sportshester som må yte på høyeste nivå. Anniken Eide anbefaler at hesteeiere undersøker nøye hvilke tilskudd som er best egnet for deres hest, da ulike hester har ulike behov. Det er viktig å ta hensyn til hestens alder, aktivitetsnivå, helse og fôringsregime når man velger tilskudd.


Anniken Eide understreker viktigheten av å gi hestene kvalitetstilskudd fra anerkjente produsenter. Hun anbefaler spesielt HelseHest sine tilskudd, som er utviklet av eksperter og produsert i henhold til strenge kvalitetsstandarder. HelseHest tilbyr tilskudd for hester i alle aldre og med ulike behov, fra muskeloppbygging til immunforsvarsstyrkende midler. Å gi hestene tilskudd kan ikke erstatte god ernæring og riktig fôring, men er et viktig supplement for å optimalisere hestens helse og prestasjoner. Å bruke tilskudd kan også være et forebyggende tiltak for å unngå helseproblemer og skader.


Hos HelseHest er vi stolte av å ha en ambassadør som Anniken Eide, som er en av Norges ledende eksperter innen hestehelse og prestasjoner. Vi deler hennes lidenskap for hestene og vil fortsette å arbeide for å tilby de beste tilskuddene for hestenes helse og velferd. Hvis du ønsker å lære mer om hvordan HelseHest sine tilskudd kan bidra til å optimalisere hestens helse og prestasjoner, kan du besøke vår nettbutikk eller ta kontakt med vårt kundesenter. Vårt team av eksperter vil gjerne hjelpe deg med å finne de beste tilskuddene for din hest, slik at den kan yte på sitt aller beste.


En av produktene Anniken sverger til er Prebiotika fungerer som et mat-substrat for gunstige mikrobielle populasjoner i hestens grovtarm. B vitaminer er viktige næringsstoffer i forbindelse med metabolisme og frigjøring av energi. Når hester lider av tarmforstyrrelser kan bakterie nivået i den nedre del av fordøyelseskanalen påvirke hestens evne til selv å syntetisere B vitaminer. Når hennes hester får mageproblemer så tyr Anniken til Prebiotika
258 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page